JAG ÄR BARA 15

idag kände jag mig svag, men nu är det bara att skita i allt.

jag är bara 15! jag dricker inte jag röker inte, jag är mig själv?
HÖHÖ tror ni jag bryr mig om jag inte passar in? NÄHÄ ni jag skiter i det som fan asså. jag dras till folk jag känner mig avslappnad med , som ger mig respekt för alla mina val!? Ni är bara patetiska ni som dras med i vad era kompisar säger till er att göra. ni har iallafall ingen respekt av mig.

DUUUUUUDE , Jag mår bättre för mina RIKTIGA kompisar hjälper mig <3 älskar er ! ni ska igentligen få mycke mer av mig än dom andra .

BE STRONG
Lillyjan

Maybe if my heart stop beating it wont hurt this much

mår inte bra asså ..

ehm.. fick passa leo idag , gick väl bra . Det är så tråkigt att skriva nåt när man är på dåligt humör.
sen gick jag till centrum och köpte hårfärg.

Besomething
Lillyjan

NYTTIGT!?

jag tror jag börjar bli fet , min mamma och pappa kom hem efter att ha storhandlat och har bara köpt nyttiga saker och när jag undrar varför dom bara har köpt det säger hon: Men det är bra för dig . (?) Det är som att säga, du är för fet så vi köpte bara nyttiga saker. :p okej jag kanske är lite barnslig men vadå!? jag är jätte sugen på nåt gott! -.-

Anyway, Sara skulle inte komma idag och jag har smsat några och ska kanske träffa Rebecka och nån annan tjej jag inte känner.
igår va det som vanligt gymnastik , det går skit just nu! Kanske har för mycket i huvet..? Jag skulle lärt mig mycket mer om jag inte va så distraherad eller vad det heter.
Imorgon blir det gympa med kärrdal, får se hur det går då, vill bara radera mina tankar hur gör man det? ;)

Anyway, Be Happy!!
Lillyjan

Youtube

Lagt in en film på youtube från alla träningar som har vart!

http://www.youtube.com/watch?v=X0m1ukmJt0w

kolla med HQ, mycke bättre :)

Be Happy!
Lillyjan

Sarao fixar blogg

Som ni ser är min blogg fixad ! Wohoo!
Sara som har fixat allting, tacka henne ! :) om ni vill besöka henne så gör det här: Saraos.blogg.se <3

Det blev jätte fint , eller hur? :D
tack,tack,tack,tack Sara!

BE HAPPY!
Lillyjan

Blå Blå Blå

WHAAAAZUUUP?
äh dålig start .. men iallafall jag va i centrum idag och köpte lite grejer..

En blå tröja ! Yey äntligen fick jag det

Massa olika leggings, blåa&rosa&randiga&bruna. Dom blåa och randiga kom i samma sak och dom bruna och rosa
kom i samma och jag behövde bara dom bruna och randiga till uppvisningen.

en vit tröja , till uppvisningen! Vi har äntligen hittat en som mamma också tyckte va bra haha.
sen köpte jag mat också (a)

Sen gick jag hem och så skulle vi på gympan, där det va kul för att vi gjorde typ någon konstig sak till friståendet.
Se här !


Det var jätte lyckat mellan mig och Rengin (ironisk) Det tog lite tid innan vi fattade hur man gjorde men sen klarade vi och det gick bra .. haha, Alla trodde att det var jag som var för svag för att "bära" Rengin så Linda skulle testa men hon klarade inte heller så då blev jag glad!:p Vad dåligt att jag inte ska ha Rengin att bära på uppvisningen för att vi liksom va ju bäst? NOOOOOOT! men det va såkul när hon gick fram till Linda och bara "JAG OCH LINNEA GÖR BÄST!" alla bara börja skratta -.- ;).

Tävling, Helg!

det här kommer bli ett långt inlägg!
skulle bara förvarna er eller nåt.
Igår (Lördag) så hade vi tävling, Sara och Rengin sov över hos mig och vi hade lite problem vem som skulle sova på madrassen , man brukar få fightas för att sova på den men nu ville ingen göra det ! Sara hade frånbörjan sagt att hon ville sova på madrassen men ångrade sig och la sig fort på min säng och Rengin ville bara sova i sängen för hon vågade typ inte sova på madrassen och jag stog där och sa att jag kunde sova där men dom lyssnade inte haha, men sen blev det att jag sov på madrassen. Aja. Sen när vi vaknade trodde vi typ att vi inte behövde vakna för att mamma inte hade bankat på våran dörr så vi skulle vakna (som hon alltid gör). Men hon gjorde inte det för hon va i centrum och hittade fjärilar som vi skulle ha i håret -.- väldigt lyckat.

Sen kom iallafall mamma hem och fixade våra frisyrer och vi stack iväg till hallen för Vendela skulle vara dommare åt tävlingen innan så vi gick dit ganska tidigt och fick sitta och kolla på lagen som .. enligt mig inte var så bra, önskar att vi tävlade mot dom istället men det fick vi inte för vi var för gamla.

Sen började tävlingen iallafall med friståendet, som typ gick katastrof? för vi kom iallafall sist på den .. Fast mest nervös blev jag när vi skulle göra matta och hopp, för jag är så rädd för att vägra! Har gjort det en gång förut och då va det liksom när jag skulle göra en kullerbytta på plint, det va ganska längesen men det sitter kvar i huvudet. Men allt gick JÄTTE BRA för mig iallafall, jag tänker just då bara på hur jag ska göra inte vad dom andra gör. Men ingen vägrade eller gjorde fult enligt mig, men vi kom ändå på 4 plats av 6 och ett lag var typ inte med så vi kom typ näst sist? sänker självförtroendet en aning.

ANYWAY, sen åkte vi hem och lämnade Rengin i Akalla sen åkte Sara med hem till mig och vi kollade lite på filmen och sånt. Vi kollade på robinsson eller hur det stavas också, DET HAR BÖRJAT IGEN. Inte för jag va värsta fanet som min mamma och pappa -.-

Idag har jag vart i Centrum med Sara och hon skulle köpa nåt till sin kompis som fyllde år. Påväg hem så fick jag sms att jag skulle komma tillbaka till centrum från min kompis , men orkade inte så jag gick hem och kanske ska gå dit lite senare.. JAG ÄR TRÖTT!

BE HAPPY !
Lillyjan

Är det inte irriterande när en kompis är ihop med ditt ex?

jag vet inte varför jag har det där som rubrik , det är inte det jag ska skriva om men det är ju sant .. AJA INTE FÖR PERSONLIGT HÄR NU VA ! men ville bara skriva lite nu . Va på gymnastiken idag , det gick bra ! Bara att jag börjar få sådär ont i benet ibland jag vet inte vad det heter men det har typ alla i min grupp och jag hade det förut och kunde inte gå nästan , men det är lugnt.

oh gard .. det är tävling om två dagar!? Rengin smsade och frågade om hon fick sova här imorgon , SÅKLART lilla Rengin! Sara ska också göra det så åker vi tidigt till hallen för Vendela ska vara domare åt tävlingen innan och vi skulle följa med och stötta henne eller nåt och kolla på tävlingen. Fan nu blev jag nervös , varför blev jag det? Jag är aldrig nervös utom när vi är inne på golvet. ÅNAJ! Jag ska stå först på ett varv också, jag glömmer alltid bort vad jag ska göra precis innan men Sara står bakom mig och ska säga vad det är för varv haha.




Sen måste man sätta dit en fin liten bild på mina bästavänner ^^<3

Sängen

Hej ! Nu skriver jag ett inlägg från min mobil för jag har inte haft tid att göra det på dagen så ja tänkte testa nu bara att skriva ett inlägg på mobilen. Ligger i sängen och smsar och kollar på en rolig film .. Not men iallafall, imorgon är det gympa , hoppas det går bra .. Det gick inte så bra i tisdags det va därför jag skrev sådär nu :) kom på att jag måste tvätta håret nu när jag ligger i sängen och jag har en tvångs tanke att göra det nu även om klockan är nåt med halv 2. Klart jag inte ska göra det ;-). Hoppas alla mår bra lekte bara lite snäll där, jag klarar mig .. Huh ? Är nog lite trött nu. Ursäkta för det konstiga inlägget -.- stay happy . Lillyjan

Ni fattar väl?

Idag har det inte hänt så mycket faktiskt varit ute och skakat, inte direkt bra när man är förkyld men vafan man måste inte sitta hemma hela tiden bara för man är förkyld right? eller jo.. det är nog ganska bra, vem bryr sig ! När jag kom hem hade jag inget att göra och jag ville inte smitta någon så jag har typ skrivit sms och sånt med mina kompisar, och pratat lite telefon .. som har hatar att göra , men iallafall. Nu mår jag illa, HATAR DET HÄR! Imorgon är det gymnastik? tror jag kan komma för det börjar kännas bättre faktiskt !

Sök på Gk Hermes på Youtube.com

vi har tävling den här lördagen tror jag det va? förlåt jag har inte så mycket koll på sånt jag bara följer med. Min mamma är faktiskt tränare så man tror jag har koll, men .. nej haha.
Har gått runt och sjungit på Fat Lip av Sum 41 haha asså älskar det bandet! fast jag kan typ inte texten så jag bara gick runt och sjöng melodin men inte rätta texten, hehe :D
Varför skriver jag alltid så jävla långa texter men helt meningslösa!? Ska se om jag kan träffa någon innan gympan imorgon!!

URSÄKTA FÖR ATT JAG INTE HAR FIXAT MIN BLOGG MEN JAG ÄR LITE SLOW YOU KNOW SÅ JAG VET INTE HUR MAN GÖR DET ÄN ! Men ska be någon fixa den.

Be Bad! ;)
Lillyjan

Be fat!

mulliga människor får så jävla mycket skit, DET ÄR FULT ATT VARA SMAL enligt mig .. Respekt till normala människor med lite fett på magen dude ! respekt till min mage asså ^^ ;D

Ville bara skriva det till dom som vill bli så jävla smala, det är fult!

BE FAT!
Lillyjan

Vendela älskar Shadow, helg

haha ni undrar nog om rubriken, men det får ni veta senare! i fredags kom Sara och sov här till lördagen för att vi hade träning tidigttidigt som vanligt. Jag fick jätte ont i halsen och jag visste att det skulle vara en början till förkylning. Sen vaknade jag på lördagen och kunde knappt andas, för jag var så förkyld. Men jag gick iallafall upp och följde med till träningen där jag knabbt kunde göra någonting, eller jo typ 1 flickis och 1 salto som blev lite .. konstig sen vilade jag lite då och då, men inget stoppar mig även om jag är jätte förkyld haha. Juste vi hämtade Rengin och Sibel (trorjaghonstavas) på vägen.

När gympan tog slut så gick vi allihop till 7 eleven och köpte som vanligt cola och bigtoast! Sen gick vi till bilen och åkte hem, då bestämde jag, Sara och Rengin att vi skulle göra nåt. Så vi gick till mig. Spelade Sonic och klarade hela jävla spelet! Yey! äntligen, så fick vi en ny bana att spela 2 stycken om ni fattar.

Vendela - Asså tycker ni inte att Shadow är lite sexigare än sonic (ASGARV) hah, vi började as garva, hon skojade såklart haha asså med att hon tycker Shadow är sexig , HAHAHA. Men jag retade henne lite för det och sen så typ hände det lite grejer och vi gick ut på studsmattan där det va ganska mycket snö så vi hoppade med skor! (smart när man är förkyld -.-) Jag filmade så filmen kommer ut snart antingen på Playahead eller kanske på youtube men inte på min inloggning :p Då dampar mamma.

Vi gjorde lite mer saker efter det och sen skulle Rengin hem till sin mormor tror jag och jag och Sara föjde henne ända hem till hennes mormor eftersom vi såg en skåpbil som tutade efter oss så vi sprang som fan och blev as rädda eftersom Sara sa att sånadär skåpbilar brukar tydligen dra in ungdommar. Så då blev jag as rädd och typ darrade påvägen hem. Sen hade jag en mardröm om det!

Aja hoppas ni orkade läsa ! Hejdå

 Haha skratta bara åt bilden ;)

BE HAPPY! :)
Lillyjan

Lek inte IQ befriad

förlåt för att min blogg e så jävla ful, men Sara ska fixa den, ni kan besöka hennes blogg också Saraos.blogg.se den är skit fin så hon ska fixa min! Idag har jag gjort typ nåt Svenska sak om gymnastik, jag skulle först skriva vad jag tyckte om gymnastik och sen skulle jag intervjuva mamma och Vendela och se om dom svarade olikt mig, såklart gjorde dom det för att dom är äldre och smartare än mig. En fråga va vad är det bästa med att vara en gymnast? och då svarade jag att få träna gymnastik(?) hah och mamma och Vendela skrev värsta historian typ.

Smsade Sara nyss och hon ska kanske komma senare på kvällen.
Jag ska också träffa Amanda idag, tänkte ge ut hennes blogg nu men jag kom inte på vad hennes blogg heter ! Dumma mig. Jag har ont i halsen.. jag drömde också att jag hade det så det va jobbigt att sova. Längtar tills min blogg blir fixad då kan jag skriva fler inlägg om jag har tid haha. Men idag har det inte hänt så mycket än sålänge men nu ska jag nog ut!
BE HAPPY!
Lillyjan

Intagning till Cyber


Idag va jag på intagning, fast jag va jätte trött för att jag vaknade nästan varje timma för att jag va så nervös. Aja idag behövde iallafall inte mamma väcka mig för jag vaknade 11 och kunde inte somna om så jag gick upp och sminkade mig och åt en korv ;) Sen blev klockan 13.45 eller nåt så jag och mamma började gå mot centrum, aja nu är det typ inget intressant. Men när vi kom fram till odenplan mötte vi Vendela och Amanda, dom va med för att jag inte skulle bli nervös fast det va jag ändå .. När vi kom fram till gymnasiet fick jag typ registrera mig och tjejen som stod där sa att jag skulle skriva mitt namn över hennes, så jag skrev mitt namn ÖVER hennes asså på hennes hehe , DUMDUMDUM!? hon bara nej .. alltså där :p så pekade hon raden över så jag skrev där också sen sa jag förlåt och gick vidare. Jag fick gå in i ett rum och öva fast jag övade inget för jag ville inte det va bara jobbigt. Aja sen kom tanten och sa att jag skulle gå in och börja sångtestet, jag fick vänta ett litet tag för att dom där inne skulle typ prata om nåt, men sen fick jag iallafall gå in och sjunga och då började jag bli nervösast xD det var en tjej och en kille , som satt och stirrade på mig när jag kom in och pådirekten satte dom på min låt och jag fick stå på ett ställe och sjunga skakandes. Jag sjöng innocence av Avril Lavigne och jag sa innan att jag inte kunde sjunga den till mamma men jag hade ingen annan så jag var tvungen att sjunga den. Jag skakade jätte mycket i den låten och kunde inte ta ut mina toner så det gick ju katastrof och dom började skratta åt mig för att jag skrattade när jag sjöng så falskt! -.- sen började killen spela piano och jag började sjunga Vem Kan Segla För Utan Vind eller vad den nu heter och den blev ganska bra jag skakade inte så mycket i den. Efter den skulle jag berätta för dom varför jag sökte till den skolan och vad jag gör på fritiden och sånt och då ser jag två tjejer stå utanför och stirra för dom ville ha sin skiva som dom hade glömt där inne , fast jag störde mig inte så mycket bara åt att dom stirrade. Aja efter va jag inte så glad för min första låt som gick blä men jag är iallafall nöjd att det e över? hah. oj va mycket jag skrev. Sen måste jag bara berätta att Amanda tappade sin kaka i tunnelbanan och blev ledsen (a) 

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0