I would die for you

Hej! jag kom nyss från konsum och köpte lite saker . Senare på kvällen drar jag kanske till en kompis , fast det får vi se om inte så går jag väl ut och träffar på några andra. Nu ska jag byta kläder och sen är drar jag väl..


hoppas ni får en bra valborg, kommer inte skriva mer idag !
Så hejdå

Be Happy!
Lillyjan

Helsingborg

som ni vet var jag i helsingborg med gympa gruppen. Det är ganska långt här ifrån stockholm hehe så att vi fick åka tåg och bussar en del. Vi kom på 14 plats av 18, det låter dåligt men det va ganska bra eftersom alla andra lagen var äldre och hade tränat mycket mer än oss och att carro glömde en hjulning så det blev ett helt poängs avdrag.. då vart vi sura, fast inte på henne det va inte hennes fel.
Film finns på youtube om ni söker på Gk Hermes Helsingborg eller nåt så kommer den upp.
Nu är jag ganska trött och ska kanske sova snart. men här får ni några bilder från resan..



BE HAPPY!
Lillyjan

Önska oss lycka till

HELOOOOO, nej jag har inte sockerkickar .. eller kanske? nä. Kom nyss hem från gympan och packade och la fram vad jag ska ha på mig imorgon, det blev blå tjockis tröja, svarta jeans som går till knäna (vet inte vad det kallas), vita strumpor (likadana!) och en randig tröja jag köpte idag sen såklart tights att ha under!

Hade uppvisning idag med några pojkgrupper , friståendet gick faktiskt bra ! :O men när vi gjorde 3 hjulningar så gick det katastrof! Linda ramlade och slog till Alizel med sin fot på hennes öra och jag gjorde helt olik ström med Emma hehe wops.

Jag köpte föressten en ny bikini idag för att mamma "tvingade" mig och tog en blå prickig sak. Nu har jag nästan packat alltihop förutom sminket som jag inte vet om jag ens behöver ?

Aja önska oss lycka till på tävlingen och ha en bra helg.
Jag kommer vara död efter den här helgen.. ;)

BE HAPPY!!!
Lillyjan

Matthew perry

JAG ÄLSKAR HONOM! Så jävla bäst!
Många har sina favoriter i vänner och han är definitivt min,



BE HAPPY!
Lillyjan

Fel hårdag?



Mitt hår såg konstigt ut i tisdags! (det var ljus brunt och hade "sne" lugg)

Be Happy!
Lillyjan

Patrik?

har varit ute idag. Fan nu är klockan 23.31, skulle somna tidigt men det är försent nu så hah.
Skulle säga till några tjejer att min kompis Patrik är singel och inte alls desperat efter tjej heh ni undrar kanske varför jag inte kan bli det men om ni kollar på inlägget under kanske ni förstår :D även fast det inte handlar om honom (duh).

Om ni vill bli tillsammans med honom kontakta mig, hahahahahha.

Försök testa ta lite vit eyeliner 
sminkning: Vit eyeliner runt hela ögat, svart ögonskugga över det vita och maskara.
ops den är fel håll hehe (a)

Baybayyyyyy
Be Happy
Lillyjan

I don't want to fall in love..

Det är sant.

SLUTA SLUTA SLUTA NU!!



Lillyjan

Helt dött

hellö!
måste bara säga att jag har haft en urtråkig dag, när man inte har en skola blir det så att man blir trött och inte orkar ringa någon så man sitter hemma och väntar på att dö eller nåt? Haha skoja bara. Nej men den här dagen har varit så jävla tråkig. Iallafall så kanske jag ska dra ut snart (om jag orkar) och typ ha en lite bättre kväll iallafall!?

Imorgon blir det gymnastik som vanligt, Kajsa kommer innan den börjar och sen drar vi väl till gympan tillsammans.
längtar absolut inte till helgen (ursäkta) för att det kommer vara så himla jobbigt och jag kan göra något fel som vanligt eller inte men jag hatar mig själv då och kanske vill bara åka hem men det går inte för att man är fast där? xD Om jag skulle få välja så skulle jag vilja att tävlingen var närmare .. duuh?

Nu irriterar jag bara mig på killar som skriver hela jävla tiden och vill att jag ska träffa dom fast jag inte ens har lust med det!! sen säger dom att man e dryg, dryg kan ni vara själva era idioter :)
 

Hejdå , hoppas ni har haft en underbar dag iallafall!
Föressten så har jag börjat med att sätta en bild in varje inlägg för att göra dom mer roligare.
Be Happy!
Lillyjan

Herkules

hade uppvisningen idag.

Bilden är från det misslyckande friståendet HAHA. Whatever fristående e inte direkt våran grej..
Jag gjorde två flickisar och helskruv som jag aldrig trodde jag skulle göra på uppvisningen eftersom jag nyss har lärt mig det.

När vi åkte hem köpte vi mcdonalds till mig och Sara wihi :) nu laddar jag ner filmerna på en dvd så mamma blir glad ;).

Be Happy!
Lillyjan

Linnea! Linnea!

Idag va jag på gympan som vanligt på torsdagar i enskedehallen! Sista träningen innan uppvisningen på lördag, gard jag längtar. Idag har det känt som om jag har hört hela tiden folk ropa LINNEA! LINNEA! För det hände ganska många gånger idag.

Jag sitter här med mina gooooda Ballerina kakor gard vad dom e goda hehe! Håller på att göra en film också, från idag. Men vet inte vilka låtar jag ska använda. 
 
här är från i måndags: http://www.youtube.com/watch?v=iLXamMa0oKk jag fick första låten av en kille sen tog jag bara någon Sum 41 låt för jag orkade inte leta.
Imorgon blir det slapp dag med Sarao ^^ . Vi är inte töntar för att vi spelar Sonic vi är skit coola! ;D Måste få tag i Rengin nu för att få henne att inte missa uppvisningen på lördag!! Då dampar jag :)
skön bild på mig och Sara
Have fun, Be happy
Lillyjan

That thing you do

idag så åkte jag till mormor klockan 6 eftersom jag "försov mig" och vaknade klockan 15.00 hehe.. När jag kom dit så va alla utanför och pratade, så jag gick in och upp till Nicole och vi va vid datan och drev lite, sen gjorde jag en musikvideo till henne! vet inte varför ? haha.

Imorgon blir det slapp och sol ..!
På måndag blir det gymnastik i stora enskedehallen.

Hadetbra
BE HAPPY
Lillyjan

Woh!

JAG ÄR SUPER GLAD JUST NU!
För KAJSA ska börja på gymnastik igen!!!! Woohoo , alla kommer tillbaka hahahaha *Happy Face*
fast hon kommer inte på alla träningar, men spelar roll ! Hon börjar ändå! :)


La in en bild på leo nu, han hoppar studsmatta :p , klicka på den så ser ni mer !
BE HAPPY!
Lillyjan

Knäckemacka

Va i 7-eleven med Sara och köpte glass (Ben&Jerrys) och choklad, tog lite bilder som jag lägger in imorgon eller någon annan dag ! Klockan är 02:48 och vi spelar Sonic, jag skulle påriktigt upp klockan nåt med 10 men jag frågade mamma om jag fick skippa det och såklart fick jag ! fast måste åka dit klockan 6 istället, gör inget för nu behöver jag inte sova iallafall , WOHO!

Dude I'm good
Be Happy
Lillyjan

Hur många nu då?

tre .
försök förstå.

Be Yourself!
Lillyjan

Hårfärg

 
FÖRUT!



Färgade håret nyss, resultatet?
 
Man ser inte så mycket i det där ljuset! Ska ta bättre bilder imorgon

STAY HAPPY!
Lillyjan

Musik är livet

Måste bara göra ett inlägg om musik, för det är ju det bästa som finns!
Just nu lyssnar jag på slipped away, gard den är så jävla bra! Folk som inte lyssnar så mycket Avril Lavigne vet inte om den låten men den är så jävla sorglig och bra. När jag var yngre lyssnade jag väldigt mycket på henne så jag har nästan växt upp med hennes musik, men jag tjatade ut låtarna så jävla mycket (typiskt mig) så jag lyssnar väldigt lite på henne nu, men när jag sitter vid datan lyssnar jag på massor med olika bara för att inte bli för uttråkad.

Jag hatar låtar som inte har någon mening i texten och musiken är bara kass, men såklart finns det miljarder låtar som är jätte dåliga men har en mening i texten men då är det musiken jag stör mig på. När jag var 11 så började jag skriva egna låtar och den första på engelska var Black Pearles haha jag kommer alltid komma ihåg det eftersom den låten är min favorit! Varje låt jag skriver är om vad som har hänt mig eller någon annan, eftersom jag inte berättar för någon vad som har hänt så vill jag bara få ut det i en text. Många undrar varför jag skrev So The Man Telling, och undrar om det har hänt mig.. nej det har det inte, men det hände min kompis och jag skrev den till henne faktiskt. Jag skriver mycket låtar till mina vänner eller om mina vänner som har problem eftersom jag sellan får så mycke problem med droger och alkohol och så menar jag.

Många av mina låtar handlar om killar som gör fel eller som är helt underbara.
Exempel: My Boyfriend och Adorable
My Boyfriend handlar om att en kille är helt sajko och Adorable är om att en kille är så jävla underbar och är allt man vill att han ska vara. Den första My Boyfriend skrev jag för att killar kan vara så dumma i huvudet och ehm ja det var nog därför och Adorable skrev jag för att jag var kär i en kille då som jag trodde var så jävla underbar .. WELL you can be wrong sometimes.

MUSIK ÄR LIVET!
BE Happy!
Lillyjan

Be Nice

Sitter och snackar lite med Nicole , vi ska åka dit på lördag på påsk sak. Måste vakna tidigt då okej 11 tycker väl inte så många är tidigt men jag som brukar vakna ett varje dag eller som idag vaknade jag klockan 3! kanske inte är så bra.
Johan håller på att få mig att gå på någon av deras konserter eller vad det kallas, måste väl gå nån gång + att jag vill ju höra dom! Skulle vara skit kul. Han tror jag är full för att jag skriver så glatt och jag är glad också haha, sorry men jag dricker inte.
Sen håller ju en annan människa på att säga att han älskar mig.. *Host* ..

Va Glada
L
illyjan
Linnea Söderberg


Sara, Sonic, Gympa

gard det har vart mycke nu eller inte så mycket men har inte haft tid att vara på datan.
Har vart med Sara typ hela helgen tills idag. Eller va med henne idag också men iallafall. Vi har spelat sonic såklart! haha det var jätte svårt att komma förbi en bana , men vi klarade det!
aja idag så gick vi till centrum och träffade Kajsa och Liselott och åt i centrum innan vi skulle till gympan.
Sen gick vi till gympan och lekte lite bara typ, vi va i två olika grupper , jepp ..

Har inget mer att skriva för nu är jag jätte trött!
BE HAPPY?!
Lillyjan

Ballerina

En länk till vad jag höll på med i torsdags.

http://www.youtube.com/watch?v=Hmr29Oy6j1E

Be Happy!
Lillyjan

Gymnastik hur startade det?

Idag så va jag på lite gladare humör som tur va eftersom jag skulle på gympan och mamma blir skit sur om jag är sur? haha eller ah typ. Jag har inte vart borta från gympan utom 1 gång på en väldigt lång tid! Duktigt huh? okej.. det är inte jag som bestämer om jag vill gå eller inte, utan min mamma .. fast jag vill ju gå! Men ibland mår jag dåligt och är på dåligt humör men måste ändå gå eftersom jag inte vill få en skrikig mamma som säger att man är tjock om man inte går!
HAHA okej jag berättar för er som om jag är värsta fettot ! men nej jag är helt normal ska jag säga så ni inte får fel uppfattning om mig.

Men aja gympa var det, okej jag har gått på gympa sen jag var 6 år och tog en paus när jag gick i fyran men började efter 1 termin igen, saknade det såklart. Först gick jag i en gympa grupp som hette Ärvinge flickorna tills fyran då jag skulle testa till en tävlingsgrupp som gick ganska bra, fast först ville dom tydligen att jag skulle börja i Ungdomstruppen som var ett steg över gruppen jag började i som hette FBUT (förberedande ungdomstruppen). Fast jag trivdes inte så bra så jag slutade, men ville sen börja igen så jag gick tillbaka med mina kompisar Josefine och Catrine tror jag dom stavas? ingen aning men jag chansar iallafall men dom fick reda på att gympan skulle gå på Söndagar och Måndagar typ och då kunde dom inte gå. Jag ville inte gå med folk jag inte kände så jag fick med mig Emma som går i samma grupp som mig nu också. Vi började i den gruppen och 2006 tröttnade jag eftersom tränarna var så stränga och drog mig i armarna när jag inte ville göra saker och sa åt mig att gå ut i omklädningsrummet om jag hade gjort illa mig och grät. Weird huh? Då var jag ledsen på mitt rum och ville verkligen inte sluta på gymnastik och helt plötsligt fick jag en lapp av min mamma där det stod " Ska vi skapa en egen grupp? " jag visste inte ens att man kunde göra det? Så jag sprang ner till henne och vi bestämde oss för att göra det.

Och nu går jag i Ärvingetruppen !!
När vi först började tog vi in bara några av mina kompisar och jag kommer ihåg första gången vi tränade, ingen fattade ett skit om gymnastik och alla gjorde lite konstiga saker, inte för att vara dum men det var bara jag som kunde något, inte konstigt eftersom jag hade ju gått på gympa i några år då. Kajsa min kusin började och hon klagade på mig eftersom jag hade fått henne att sluta på gymnastik innan och om jag inte hade gjort det skulle hon vara lika bra som mig, det va sant faktiskt. Stackars Kajsa! haha. Efter ett tag tog vi in fler och fler och massor slutade och folk började. Men det var alltid jag, Sara och Kajsa som stannade kvar. Ända tills 2008 när vi tog silver så var det Kajsas sista tävling! Det var synd. Men hon hade ju innebandy och allt sånt. Nu är det bara jag och Sara kvar sen vi startade, såklart går det fler i gruppen haha!

Om ni orkar läsa är det bra! För då förstår ni varför gymnastik är en stor del av mitt liv.
det kommer bli tråkigt när jag blir 17 eller 18 när jag ska sluta på gymnastik, men sånt är livet huh?

Be Happy!
Lillyjan
RSS 2.0