Sova

Hej nu ligger jag i sängen och ska försöka sova för tredje gången idag -.- och jag vill bara säga att jag skriver inte blogg för att få läsare utan för att det är kul ibland att gå tillbaka och kolla vad man själv har skrivit för längesen :) jag skriver bara ner mina känslor till allting för det är bästa sättet att få ut allt, tycker jag. Aja måste sova mina ögon stängs. Bye.

The Promise



If you need a friend,
Don't look to a stranger,
You know in the end,
I'll always be there.

And when you're in doubt,
And when you're in danger,
Take a look all around,
And I'll be there.

woohppoiis förkkkkkkkkyld!

opsi! skulle gå ner från trappan men är lite snurrig så jag bara BOM! raknt ner på golvet ..
mamma: shit ramla du?
Linnea: nej! :D
sen nu gick jag upp igen och har en blöt handduk på huvudet och tuggar på ett blött papper :S okej jag är konstig när jag är sjuk ...
igår va jag inte på gympan, såklart.. och mamma tvingade mig heller inte dit :D fast hon sa att jag kunde komma och kolla :S sure.. hur roligt det än är med gymnastik så skulle jag aldrig ta mig ut i snön och åka i tusen år och vara konstigt förkuld för att bara kolla.

sen undrar ni säkert vafan jag gör uppe nu ;S undrar jag med faktiskt. Nä men vaknade kanske 5 och hade jätte ont i halsen och kunde inte andas sen hade jag drömt en konstig mardröm också. mmmm handduken e kall!
min mamma säger att jag måste komma till gymnastiken idag även fast jag har feber och sånt skit! Kanske kommer lite senare för att kolla vad som händer fast det beror på om jag får sova snart -.-

RSS 2.0