OBOY


Det ska vara Oboy orginal inte light eller nåt sånt!

gurka

nu sitter jag i min säng igen och äter kneckemackor och oboy.
Jag höll på att glömma uppdatera idag. jag vet att det är lite onödigt eftersom jag inte har nåt att skriva just nu.
Imorgon är det onsdag, säkert världens tråkigaste dag. Ska träffa min kompis ett tag och sen måste jag plugga eller sen jag menar innan måste jag plugga. Jag hatar ordet plugga det är så fult ;)

gard

Idag har jag haft en jobbig dag för först så somnade jag klockan 4 igår och det va inte bra. Men sen så kunde jag verkligen inte vakna och jag ville vakna men sen så klockan 2 vaknade jag och gick ner och pluggade. Sen fick jag lite tid över och fixa mig och sen kom mamma och va stressad så vi började gå till gymnastiken så hade vi gått för tidigt så vi kom fram för tidigt -.- Sen glömde mamma nycklarna till alla redskapen ! så JAG fick springa hem och hämta dom.

Sen hade vi barnen , det gick bra jag fick ha den tråkigaste stationen så barnen blev typ lite trötta på att göra samma sak så två tjejer började attakera mig med kramar istället för att träna så jag fick säga till dom flera gånger att dom skulle träna inte försöka ha ihäl mig :p
" fröken??? " - liten tjej
" jag heter inte fröken, okej men ställ er i led nu tjejer " (dom låg på mattan och snackade med mig)
" JOO Du heter visst fröken, du är min fröken " sa en tjej och kramade mig igen
" NEJ hon är min fröken " sa en annan. Jag är liksom bara där för att träna barnen inte för att bli kompis med dom xD haha men det va lite kul.
Sen började dom typ attakera mig och allting. Ja.. det är barn.. jippii ! ;)

sen gick jag till centrum och fick smootiiiiie ! sen gick vi och köpte en present till min pappa.
mamma köpte några små "potatisar" som jag trodde va äkta.. hehe.

awesome?



Paramore - The Only Exception
den är skön när man bara vill ta det lugnt.

nej jag glömmer aldrig

hej nej jag glömde inte att uppdatera tre gånger .. fick sms nyss om att jag hade glömt det ! så tack så mycket rebecca :p men jag hade faktiskt inte det bara en liten stund.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om bara att typ jag drack varm choklad(stavning?) när jag kom hem och nu ligger jag i min sköna säng och hör att simpsons är på på min data. Håller på att somna eftersom bara min lampa i taket är tänd och den lyser rött och är inte alls stark så det känns typ som att den värmer rummet eller nåt. låter jag helt konstig? eh..

cookies

oh gard.. nu kom jag hem 22.30 eller nåt sånt. Först så gick jag till gymnastiken okej saker hände innan det men man kan ju inte skriva allt som hände! Iallafall jag gick till gymnastiken hade lite kul med flickis flickis sen gick jag, vendela, sandra, amanda och linda tidigare ifrån den och åkte till järfälla(?) och tränade gymnastik där i Vendelas kompis hall, det kändes lite pinsamt att bara komma dit men det gick bra, där gjorde jag också flickis flickis på tumblingen woho! Sen när vi skulle hem så ösregnade det.. wihi liksom. Så vi gick där snabbt och sprang till pappas bil som stog typ 1000 meter bort.

När vi kom hem eller när vi lämnade bilen så är jag så dum att jag springer ifrån Vendela och pappa  (jag trodde jag skulle komma fortare fram om jag sprang) sen springer runt alla husen och mitt hus ligger typ längst in från där vi ställde bilen och jag springer liksom runt alla andra huset och sen när jag kommer fram så bara JUSTE! jag kunde gått skogsvägen (en genväg typ) så har jag sprungit i regnet asså gud jag är så dum ibland.. Sen öppnade inte mamma när jag kom fram så jag fick vänta ändå på pappa och vendela -.-

nice linnea nice

sen fick jag kakor..

tråkig söndag.. snark

lyssnar på Paramore, deras nya album äger!
Iallafall idag va jag på gymnastiken och inget gick som jag ville , jag klara ingenting idag. Sen så va det massa demogymnaster där och då blev det bara tråkigt :p iallafall sen gick jag hem och somnade på direkten i soffan , sen gick jag upp och somna igen i min säng fast bara i typ en kvart. Sen har jag försökt underhålla mig själv med att sminka mig ta foton och prata i telefon och massor med tråk saker.

Roligt nu har jag skrivit 3 inlägg. så bye ! :)

Dr Pepper

" dr pepper , can you handle the taste? "



NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!
Linnea can't handle the taste!

Foton

Idag fick jag lust att sminka mig lite konstigt eftersom att jag har inget att göra eftersom ingen vill göra nåt på dumma söndagar.
Sådär blev det:


 Ser det konstigt ut? BRA ISÅNAFALL då har jag lyckats ;)

 
Visst ser jag snäll ut :)

himlen

idag blev jag hypnotiserad av himlen. gud jag älskar himlen jag har till o med skrivit en låt om himlen för typ 1 år sen. Varje gång jag tittar på den så blir jag typ .. glad? som idag när jag skulle gå hem så gick jag och stirrade på hilmen istället för att kolla vart jag gick, som tur va gick jag inte in i någon ;) asså jag älskar ju blå asså jag kan inte förklara men den va typ mörk/ljus blå (detvakväll) och gud.. jag kan inte sluta tänka på färgen asså. Jag vet jag låter galen men jag blev helt stum typ :p

" du gillar inte blå huh? "
" jag skulle inte direkt färga mina tapeter blåa ;) "
" men jag har ju rött också, du vet himlen och helvettet? (det är inte därför) "
" aha "
" ja men himlen.. "

jag ville ta foto men jag hade ingen kamera eller nåt.. nu försöker jag hitta en bild där det va samma färg men det är svårt dom flesta är typ rosa/blå och det tycker man inte om ;)


ungefär sån blå. man blir fan stum..

Springa?

Jag snackar med Adde på msn och säger att jag ska springa till honom på hans födelsedag!
vi får se hur det kommer gå ..
5 oktober yeah haha !

Paramore i November

Jag vaknade för typ 3 timmar sedan. Jag tänkte dra till Centrum och köpa nåt!
vilka ska på Paramore♦ i november? Det verkar vara ganska många haha.

Kommer bli skit kul eftersom jag aldrig har sätt dom live nångång!
Vi kommer nog gå ett helt gäng och kolla. Så om man vill kan man gå med oss om man inte har någon att gå med ^^.

ärvingetruppen - fredag

här är länken

http://www.youtube.com/watch?v=b4VZ5T72cog

3

jag höll på att glömma göra mitt 3 inlägg tur att jag kom på det huh?
Nu har jag varit på gymnastiken, det va jobbigt men samtidigt kul som det alltid är :) Nu gör jag en film och den kommer bli mest rolig inte direkt fina saker vi gjorde idag.. hehe.
lägger ut den här då så får ni se den ! Fast jag ger nog bara länk eftersom att vi vill ha fler tittare på youtube.

föressten här är våran blogg från gruppen ♦ arvingetruppen.blogg.se

2



Haha jag blir typ glad av den här låten , jag vet inte varför. All Time Low - Damned if I do ya

1

hellö! nu har jag varit och hämtat Vendela från hennes skola, varför? för att jag skulle passa leo i bilen.

Nu hade jag tänkt att gå ut ett tag sen är det gymnastik träning i Enskedehallen. fast jag har fel på min höft eller nåt och det är inte alls kul för jag står stilla i 3 sekunder sen när jag rör mig igen så känns det som om ett kniv skärs in i min höft.. det är inte alls kul! Vi får se hur det går idag , hoppas allt blir bra.

Nu har jag inte mycket mer att skriva. Jag sa ju att jag skulle skriva 3 inlägg per dag. Oh..

damn

asså nej nu glömde jag igen att skriva inlägg! Jag ska bli bättre jag ska skriva minst 3 inlägg varje dag från och med imorgon ;)
Idag har jag varit och handlat sen har jag varit ute lite. Jag har kommit på (nu) att det är okända människor som läser min blogg så jag ska inte vara så personlig längre utan bara berätta lite om min vardag och musiken jag lyssnar på ungefär?
idag blev jag sur på en tjej. OJ-OJ där höll det på att bli för personligt OM jag nämnde hennes namn ;) Förstår ni? :D Okej hoppas annars är ni tröga !


Nej sådär såg jag inte ut idag (thankgod) utan igår.. !

Det är nåt fel.

Längesen jag bloggade, men jag har inte orkat jag har varit på dåligt humör för allting i mitt liv som kan gå fel har gått fel hehe. Så jag har varit lite nere senaste veckan, fick åka hem från gymnastiken därför och jag tänker inte säga på min blogg vad som har hänt eller nåt för det har inget med er att göra.

Iallafall så har jag idag varit och skrivit på en sak som jag heller inte tänker berätta på min blogg varför.
Så jag vaknade iallafall tidigt sen fick jag åka till nånstanns jag inte kommer ihåg namnet på .. ehe. Det va iallafall långt dit och jag och tunnelbanor/bussar asså ;)!
Sen åkte jag hem och höll på att komma vilse men det gjorde jag inte woho! Så köpte jag mat och gick raka vägen hem. Ville igentligen somna men det gjorde jag inte men håller på att göra det nu.
Juste det hände en jätte läskig sak, jag stog i kön till burgerking och då kände jag att någon stod bakom mig asså att den nästan rörde mig så jag bara men vafan så vände jag mig om så va det ingen där.. :| jag vet att ni inte tror mig men det är faktiskt sant. Jag kände verkligen att någon stod bakom mig.

Sen när jag kollade mig i någon slags spegel såg jag någon bakom mig eller jag såg inte direkt ansiktet jag såg typ bara hår asså som att någon stog precis bakom mig och man såg bara håret, så jag kollade såklart bak och såg fortfarande ingen där.

Mamma sa att någon hade sagt till henne att om man mår dåligt eller att man känner att allting går fel så brukar man känna att någon är där så man inte ska känna sig ensam eller nåt sånt.

Okej .. antingen är det väl det eller så har jag fått en stalker ;)

mitt i natten

Från gymnastiken idag!vi är den mest normala gruppen


Nu är klockan fööör mycket och jag måste sova nu. Amanda sover redan och jag är otroligt pigg.. som jag alltid är mitt i natten -.- träningen idag gick bra bara att mina höfter gör ont och sen är det ju mitt ben igen! Föressten film finns på youtube sök runt lite och kolla på våra filmer. Dom är roliga.

Have fun

jag köpte faktiskt ..

Nu va jag nyss och köpte 3 tröjor på gina eftersom jag hade fått presentkort därifrån och jag gillar inte kläderna på gina så jag passade på att köpa t-shirtar! Okej jag kanske har miljarder t-shirtar men det är alltid bra om man vill ha.. t-shirtar? :) sen så köpte jag faktiskt en ny digitalkamera så vi kan filma på gympan!


Kajsa och Leo!

Bara tråkig information..

Hellö. Idag har inte mycket hänt, förutom att jag och Vendela åt goda pannkakor. Jag vaknade lite sent också.

Imorgon blir det gymnastik i stora enskedehallen klockan 16.00 eftersom mamma bokade en extra tid för oss för att vi har en jätte svår tävling och vi kan inte ens sakerna vi ska göra, så det är lite knasigt tycker jag ^^.

Sådär. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på förnågot.. jag försöker få tag i en kompis men den jäkeln vill bara festa hos någon jag inte känner och det har inte jag lust med? jag har ingen lust att festa alls haha. Nej jag tror det blir en mysdag idag, kanske nästa helg.

webbcam

Ibland är webbcam så kul! Jag har tagit miljorner foton idag eftersom jag är sjuk och orkar inte hitta på något just idag. Jag vet att på fredagar är det meningen man ska på fest och sånt men nej jag har ingen lust eftersom alla i min familj är sjuka (nästan alla) och det betyder MYSKVÄLL! haha. Dom är borta och handlar mat och sånt.

Här är lite bilder med min konstiga webbcam! här är också bevis på att min hårfärg kan ändras.

 Orange?
 Blond/brunt?

 Brunt?

 Brun/orange?

Tröjan är den jag köpte förut. Den är jätte skön att mysa i.

Gammal bild

Hittade en jätte gammal bild på mig! Jag blir så jävla glad när jag gör det för min mamma och pappa slängde min data där jag hade alla gamla bilder :/ Jag blir ledsen varje gång jag tänker på det..

Nu är jag glad igen! :D

Kläder

juste! jag glömde lägga ut kläderna jag hittade på någon sida jag inte kommer ihåg vad den hette -.-

Först den, eftersom jag älskar såna koftor!


Shit vad jag garva när jag såg den här. Den måste man ju ha om man älskar t-shirtar !

Ohh snap! Perfekt!



LOVE IT!

Jag måste hitta tillbaka till den dära sidan igen! Då ger jag länk.

jag.. lik manga?

Jag har fått höra SENASTE tiden att jag liknar manga tjejer eller nåt.
Då frågade jag min mamma om jag gjorde det? haha jag vet jag ville bara undra.

Linnea - Mamma liknar jag Manga?
Mamma - A lite kanske!
Linnea - För folk har börjat säga det och jag förstår inte varför
Mamma - Dom har väl stora ögon och små munnar kanske är därför.

jag? :)
Hm..



Mm.. soppa!



Mammas soppa! mmm.. :) Med cola light till , !

godnatt

godnatt allihopa. även om jag inte tänker sova än så vet jag att ni sover redan nu för ni har skola imorgon ^^ ! Jag har fått en ny kompis och jag är som jag blir alltid typ extra hyper när jag får en ny kompis, jag vet jag låter som en 4 åring haha men jag bryr mig inte.

gard vilka pannkakor jag gjorde asså dom är helt underbara. Jag la på glass, socker, sylt och bär typ, AS GOTT! Jag typ blir helt saftig i munnen av att tänka på dom även fast jag redan har ätit dom , mm.. *drömmer om pannkakor*

oh gard .. jag låter som ett feto! jag kanske e ett feto :)

love

Shopping

Köpte lite smink saker från den nya smink affären i Kista Galleria. Tänkte köpa ögonskuggor fast det fanns för många så jag kunde inte välja.


söta t-shirtar från carlings ! love it :)

Love ya
Lillyjan

VMA och annat

Nu sitter jag här nere och kollar på VMA med min mini data (måste man ha med) Nu har min rumpa somnat , för den har varit stilla ganska så länge så jag förstår den. Nu hatar jag kayne nåt för att förstört en tjejs tack tal! Fan vad lågt. Jag har aldrig direkt gillat honom men iallafall :p AAAAAAAAJ nu gör det jätte ont i röven! haha ursäkta mitt fina begåvade språk (a)

Imorgon skulle jag tydligen åka och köpa nåt med pappa , får se vad det blir imorgon då ska jag ta foto på det.
Sen på dagen ska jag träffa Kajsa! Ska bli roligt ^^

Va föressten på gymnastiken idag och tog hand om barn som inte förstår ett skit gymnastik. En tjej va jag inte ens säker på kunde svenska för hon lyssnade så dåligt.
Allting ska ju såklart hända mig på samma gång ! Nu har jag ont i benet på sidan också. Men det andra onda i benet har gått bort woho! men jag är fortfarande förkyld och hosstar typ hela tiden och det är irriterande som jag vet inte vad! jag kommer dampa här nu om jag inte blir frisk snart.

ses imorgon ! :D
Love ya
Lillyjan

Gud vilken dag, eller natt?

Hejsan gud vilken natt alltså haha. Jag somnade klockan 21.00 tror jag eller tillomed tidigare, sen så vaknade jag klockan 23.00 och trodde det var morgon!? Sen iallafall somnade jag igen och vaknade klockan 01.00, och sen somnade jag igen (efter att ha kollat på klockan) och vaknade 03.00 och nu gav jag upp! Jag orkar inte somna , sen tro att det är morgon och sen somna igen och vakna igen efter typ 2 timmar? fattar ni vad jobbigt?

Nu iallafall sitter jag i min säng med min lilla mini data. Den är på Engelska men jag orkar inte ändra det, bra att man kan engelska huh? :)
I fredags eller när det var så hittade jag jätte söta t-shirtar på någon sida från U.S.A tror jag, dom kan jag ladda upp sen.

Min födelsedag !

Nu är det dags att klicka igen. Klicka för att få se stor bild.


ifrån: http://puzzlejewels.blogg.se/

fick dom av Caroline våran tränare i gympa gruppen ! :)

Dom hade tydligen Sandra och Linda köpt och mamma gav dom pengar hhaa.

 En bok jag kan skriva låtar i? :) fick av mormor och gänget haha.

MIN favorit present! En mini dator! woho jag sa ju att om man tjatar så får man :D

nu har jag typ .. pengar så nu ska det bli mini shopping ! gard jag kan inte vänta :D hahaha jag hatar igentligen att shoppa men nu ska det fan bli kul! Jag har bara inte hittat min affär än, jag ska leta efter den perfekta affären sen ska jag shoppa hela den :)


Love ya
Lillyjan

Leonards födelsedag

Jag kom på att jag måste uppdatera vad Leo har fått och sånt. Själv fick jag bara pengar, det behöver jag väl inte ta foto på? ;) här kommer "lite" bilder!


Leo och hans nya tåg han fick av Lena våran granne xD




Jag älskar min lillebror :) haha. (även om jag ser ut som en hårig apa)



Haha leo fick en morgonrock!


orkar inte lägga in mer bilder nu. Nya bilder kommer imorgon !

Love ya
Lillyjan

grattis till mig och leo söndag och lördag

Hejsan!

Imorgon fyller Leonard 1 år! :D och på Söndag fyller jag år. Så släkt och sånt kommer hit imorgon och på söndag och grattar både mig och Leo.

16 och 1 år woho!

Kommer inte vara på datan på helgen, få se om jag klarar det? äeah vet inte haha, så kommer inte uppdatera men jag kommer tillbaka på.. måndag? :) om ens det.. vi får se !

Have fun
Love ya
Lillyjan

Paramore - Brick By Boring Brick




Nice! :)

Playahead är inte min grej ;)

 Klicka så ser ni vad det står !

läs hans först och sen min annars förstår ni ingenting.

damn you idiots

för fan vad folk ska vara .. rädda?
bara för att man är förkyld betyder det inte att man måste ha svininfluensan!? Damn you idiots ..

Jag är fortfarande sjuk! Det är värre nu än igår men det går över snart :)
Man orkar inte göra ett skit när man är sjuk iallafall inte jag, så jag typ sover hela dagarna och hoppas på det bästa! ^^

liten uppdatering är alltid bra ;)

HATAR

Jag är sjuk och jag HATAR det !
det va första dagen för småbarns gympan och jag kunde inte komma för jag är sjuk!

Mamma försökte såklart tvinga mig dit men jag är helt yr och har ont i halsen, det är inte så bra att gå då va? Smitta alla barn, noway! Det va längesen jag missade en gymnastik träning.. hoppas bara jag blir bättre snart och inte .. sämre.

Love ya
Lillyjan

HAHAHAHAHA



Den här låten är skit bra.. ! ;)

Jag kommer ihåg videon när jag och sara försökte härma den med Tindra och jag gömde mig bakom mitt täcke och dansade med Tindra (min katt) haha för fan vad jag skrattar åt det minnet nu :D
just nu tänker jag på när jag och Sara försökte härma det dom säger 0:22 - 0:29 men det lät mer som " AHAhnitaafaarliiiii" hahahahah eller nåt sånt eftersom vi inte visste vad dom sa (som jag inte vet nu heller) så hittade vi bara på nåt xD

Det va det jag ville säga

nu har jag varit på gymnastik , vi började klockan fem. Jag som FORTFARANDE har ont i mitt ben kunde inte göra så mycket .. :( linnea ledsen. näh men jag kommer nog bli bättre snart! Jag vet inte vad det är med mig, jag har sovit i nästan 3 dagar nu och jag är trött hela tiden, höll på att somna på gympan !? jag får skärpa mig ;)

Det va det jag ville säga.
Bay

Allting går sönder

va på gymnastik tidigt på morgonen! Sen råkade både jag och Vendela sova för länge efter. Det gör ingenting för mig direkt.
jag har gjort illa mitt ben och det gör jätte ont när jag ska typ gå bara, så jag kunde knappt göra nåt på gympan eller jo i början men sen helt plötsligt så gjorde det för ont så jag fick sluta :(
jag är förkyld också by the way! Känner mig faktiskt inte så bra ..:/ mina kinder känns uppsvulda mer än vad dom brukar kännas ;)

Hoppas allting blir bättre imorgon för jag hatar att må såhär ..

Black star?



Förlåt men jag började nästan asgarva när jag såg den här reklamen ;) "black star, be your own star" WTF? hahah är Avril black star eller vadå? xD Aja det är iallafall en ny parfym av Avril Lavigne. Jag och Vendela gick och luktade på den förut någon gång i centrum och den luktade väl okej, fast jag använder inte parfymer men Vendela som är galen i dom tänkte kanske köpa den!

Avril Lavigne - Slipped Away

 

Längesen man lyssnade på Avril..

All Time Low - Break your little heart

sorry hade glömt bort att lägga in musik! hehe

 

All Time Low, haha fan va rolig låt ;) hittade någon som hade skrivit om den låten och att den va bra så jag sökte upp den och började lyssna! Tänkte lägga upp den här så ni också får höra :)

Prova på dag



Idag var jag på prova på dag för små barn, några av dom va SKIT söta! Som t.ex en kille som va glad helatiden men han verkade inte vara så intresserad av gymnastik haha! Hoppas Leo blir som honom ;) Sen var det en tjej som hade blont hår och hellokitty vit tröja som jag tyckte va jätte gullig och glad :D Jag ville ha båda men ingen av dom dära ungarna bodde nära Ärvinge.. damn.

När jag kom hem vart jag skit trött och somnade faktiskt på direkten typ as länge också. Men nu är jag uppe men orkar inte börja göra någonting faktiskt hehe.

Love ya
Lillyjan

Bilder tagna av mig :)



Leonard snart 1år, hans hår stog upp så man va bara tvungen att ta foto :)

 

Min sminkning idag, Massor av svart och vitt yey!

Jag hatar att ta "egofoton" av mig själv därför skojar jag på dom flesta bilderna ;)
(jag är inte sådär vit på riktigt det va solen som är i mitt ansikte + lite redigering)
 ÄLSKAR TINDRA! Klicka..

Mitt hår

Ville bara säga att imorgon ska jag gå och klippa mig (kanske). Hoppas jag får det ! :) Just nu är mitt hår såhär :



huhu , nu ska jag försöka få tag på någon som kan fixa lite åt mig om jag inte kommer på hur man gör !

Bada



Nu ska jag gå och bada ett låååångt och varmt bad :) oj måste stänga av kranen nu!
När jag får ny design kommer jag bli mycket bättre på att blogga eftersom min design är. ursäkta. jävligt tråkig.

Ingen bloggning?!

tar en liten paus från bloggandet ett tag eftersom min dator är konstig och den kommer inte bli så himla rolig.

Men kommer nog skriva mer sen efter min födelsedag! Sen kommer jag såklart skriva om stora saker som har hänt.

Ses nästa gång
Love ya
Lillyjan
RSS 2.0