Blue blog back!

jag säger bara såhär

jag fortsätter bloggen den 7/11
fast då sent på kvällen eftersom jag ska göra en sak då och det får ni veta vad på lördag.

Medans så kan ni kolla myspace.com/linneasoderberg och lyssna på min nya låt som heter Disappear :)
Jag kommer kanske inte uppdatera varje dag utan mer bara om någon viktigt har hänt, musik eller om nåt kul.



Lillyjan

 

No more

Haha jag gjorde den där tjejen för jag har så jävla tråkigt !!!

jag har faktiskt tröttnat lite på att blogga, jag känner ingen mening med det längre. Så antagligen tar jag en paus eller så slutar jag helt o hållet. Bloggar börjar bara bli uttjatade nu.

Allvarligt fel

det är nåt allvarligt fel på mitt hus. För det första så är det jätte kallt och vi får in på värmen i huset, vi brukar ha världens varmaste hus men nu så är det jätte kallt och jag sitter med vantar och en stor kofta .. sen för det andra så droppar det vatten från taket ner till hallen. Wooow dags att flytta? :p

Idol

jag har aldrig gillat idol. Förutom när dom ska uppträda på den stora scenen det är då jag följer den haha. Jag va nere och kollade på den ett tag sen blev jag så uttråkad att jag gick upp igen och nu kollar jag på filmer här..

Idol = Inte Linneas favorit!

Roliga bilder!

 

 

Efes

så nu har jag varit ute med Efes! Mamma säger att hon vill att jag ska följa med till centrum nu men jag är så trött så jag orkar inte. Jag fattar inte ens varför jag är trött. Jo. Jag har pluggat -.- Jag fick hjälp av pappa eftersom jag är inte så bra på svenska meningar! Fast sen efter han hade hjälpt mig så kunde jag helt själv och då va det jätte lätt (a)

Jag har fått träningsverk i min arm så jag hoppas den blir lite starkare nu ;)

inte 3 inlägg igår?

förlåt jag glömde helt bort att skriva 3 inlägg igår. Jag va inte mycket på datan igår utom på kvällen och då hade jag glömt bort det. Därför ska jag skriva 6 inlägg idag, ja jag tar det här seriöst bara för att jag har lovat att skriva 3 inlägg varje dag så måste jag göra det!

Ville bara säga det.

Jag nu!


ska snart ut med hunden!
RSS 2.0